Monday 4 May 2009

Vrijwilliger gezocht!

Voor de dinsdagavond (17u-21u) wordt er gezocht naar een enthousiaste vrijwilliger om het Nextpage-team van Rotterdam te versterken!

Heb je interesse en/of wil je meer weten, neem dan contact op met Stichting IDFX (de organisatie achter cultvideotheek NextPage) bereikbaar per telefoon: 076-5877708 of via mail: postbus@idfx.nl.

groet,
Marieke

1 comment:

  1. Hi, ik woon in rotterdam ook. En paar jaar geleden was ik bij een van julie festivals in breda, ik vond het echte leuk. Terwijl ik geen tijd heb om als vrijwilliger te werken, graag ontvang ik uitnodigen van evenementen die je hier in rotterdam doe. leuk om te zien dat je een blog heb, ik vind echte tof.
    Mijn blog is deze, ik heb eigenlijk een helebool, maar de eesrte is mijn kunst blog http://ceramics-lisa.blogspot.com/ en de tweede mijn koninginnendag 2009( rotterdam) blog http://koninginnendag2009-day-attack-on-dutc.blogspot.com/.

    Ook als je ooit help nodige heb met bijv: jouw blog, ik ben een erg actief blogger en wordt vrij goed met de templates en truks, zo vraag gerust.
    AUB alle uitnogen voor jouw evenementen stuur na lisabiziou@gmail.com. hope om je te zien

    lisa

    ReplyDelete